Hyvinkään näytelmissä tuomarina Beata Petkevica, Latviasta. Tuomari on erittäin asiallinen ja miellyttävä kokemus. Harmittamaan jäi kun ei Iisiä tälle tuomarille ilmoitettu. Selvästi arvosti oikeita liikkeitä ja turkkia. Ihan ilmaiseksi ei jakanut vaaleanpunaista nauhaa vaikka niitä jonkun verran tulikin. Mutta jakoi myös punaista ja jos oikein näin niin yhden sinisenkin nauhan.

Velho hurmasi tuomarin lipaisemalla pienen kieli suudelman poskelle ;) sai siis vaaleanpunaisen nauhan ja sijoittui junnu uroksissa 2:seksi / 10 nuoren miehen luokassa. Jäimme siis pakosti paras uros kehään ja sielläkin (eri tuomari) Davor Javor, Groatiasta piti Velhoa kehässä melko pitkään...siinä sakissa kun Velho lähti jäi jäljelle vain 6 koiraa. Shelttejähän on tunnetusti melko runsaasti aina paikalla. Niin nytkin koko kehän täydeltä  ;) No en oikeastaan odottanut edes noin hyvää olemista aikuisten urosten joukossa ....

Arvostelussa en saanut ihan kaikista sanoista selvää joten toiseksi viimeinen (tärkeä) liikkeiden arvostelu jäi hepreaksi =jos joku voi edes arvata mitä on tarkoittanut noilla sanoilla tai edes sinne päin = siis kirjaimista ei saa selvää) niin kertokoon...tässä muu arvostelu.

"maskulininen mies. hyvä luusto. maskulininen pää. hieman syvä kallo. tummat silmät. vahva kaula. oikea rungon pituus. hyvä määrä kehoa (?) . oikea ylälinja. oikea kohta hartiat. keskipitkällä takakulmaukset. oikea muoto häntää. tarpeeksi pitkä häntä. oikea fextrive ja criat. erinomainen luonne

 

Kämmi ja Petra ovat samaan aikaan lapsi-koira kisassa joka on Veikkolassa. Arvosteleva tuomari ei oikein tiedä miten nämä kehät pyörivät tai sitten jälleen kerran tahdotaan kokeilla jotain uutta. Höh... Tottunut siihen että lapsi-koira kisassa ne vaan järjestetään sijoituksiin...no ei kuulemma nyt....... Nyt ensin jaetaan sininen ja punainen nauha ja siitä sitten vasta sijoitukset. Tuomari oli koko ajan kysellyt avustajalta miten tämä olisi valinnut...neuvoa .......no Nuo sitten olivat punaisten kakkosia ;) 16 koiran joukossa. Hienoa Petra ja Kämmäri. Neiti tosin oli hiukan pettynyt sijoitukseensa koska voittoputki katkesi ja selitteli mullekkin mitä se ykkönen oli voittanut...No joskus piti näin tapahtua ei ne iänkaiken voineet vaan voittaa...Yritin selittää Petralle että kyllä se silti hienosti meni ;)