No joo kuvaa on yritetty sitten sen tuhannella systeemillä tänne ympätä muttei tule. Tai tulee joo ihan mini riikkisen kokoisena . Höh...Miksi ihmisen pitää olla niin nuija näitten tietokone juttujen kanssa. Yritän niin kauan kun hermo kestää, nyt jo toista-kolmatta iltaa väännän (kolmea eri pohjaa) eikä mihinkään saa kuvaa kun mini-skidinä. Toin sen ilman skaalausta ja silti...

Agilityä oli maanaantaina ja kyllä se neiti rupeaa tajuumaan jujun. 9 esteen rataa mentiin ja joo ei se nyt oikeesti osaa mutta meni nätisti. vaikee sitä vielä on ohjata kun ei ole varma meneekö se vai ei.... todella innokas pieni Kidi oli ...niin tohkeissaan toinen ainakin yrittää mutta rimat pitää olla alhaalla vielä ....Kunhan pihalle päästään niin nähdään...Mie en jotenkaan tykkää tuol maneesissa....ei voi mitään. tarttee vissiin lopettaa nää talvi harrastukset kun ei oikein viitsi ajella pitkälle treenaa muttei tahdo maneesillakaan treenata.

Nyt oli maneesin pitäjä "unohtanut" että oli meidän vuoro. Oli luulevinaan että me aloitetaan 20.00. Höh  se on jotenkin ollut ylimielinen viime kerroilla mutta sitten kun huomaa että ketä siellä on niin jotenkin muuttuu niin teennäiseksi että kyllä nää "tyypit"osaa ja tietää ettei koiria tuoda maneesiin ennenkuin hevoset on poissa....ensin kuuluu hirmuista kiroomista ettei koiria tänne...ja sit "muka" huomaa ai jaa te...mie en oo ollut ovella mutta kun Mikko kerran kurkkas (koira hihnassa) niin kuulin kauemmaksikin sen möykkäämisen. Mikä ihme tarve sillä on pitää niitä tunteja ihan jämptisti siihen 19.30 ja sit ruveta roudaa kaakkeja ulos vasta. luulis et vois aloittaa 5-10min aikaisemmin tai jotain että vois sit "rauhassa" viedä elukat ulos maneesista. sapettaa....aikaisempina vuosina se on ollut todella mukava tyyppi....(vai onkohan tää joku eri joka näit tunteja pitää) mie nimittän en nähnyt ihan läheltä mutta kuulosti samalta joka aikoinaan kävi mulle laskut nappaamassa ja katsomassa koiriakin radalla.

jatkan huomenna vuodatusta kun nyt rupee uni painamaan....j