Aamusta pienoinen paniikki päällä. Devil kävelee kuin olisi kakalla koko ajan ja läähättää. Seuraan tilannetta yritän kävelyttää mutta se jumittaa nurtsille maahan. Kakkaa ei tuu vatsa vaan tosi kipeenä. Ihan ei ollut samanlainen kuin silloin kun vatsalaukku kiertyi mutta samoja oireita. Tehnyt nyt ainakin kerran aikaisemminkin  (niin että minä tiedän tapahtuneesta) vastaavan kuin kiertymä tapaus mutta se on lauennut itekseen kun koira pääsi oksentamaan. Nyt se ei ollut edes vielä saanut aamu ruokaa.

Tiesin että kunnaneläinlääkäri on paikalla mutta soitin Skutin vastaajaan saadakseni tietoon monelta ne aukaisevat. (< klo 10) Otan Devin mukaan treeneihin. Meillä on kirkonkylällä 8.30 treffit  Asta, Miia ja mä koirineen. Devil kävelee vielä kirkonkylän rannassa oudosti, siis niinkuin olis kakka asennossa. Vääntää kakan asfaltille (onneksi kukaan ei näe,toki siivoan sen pois) ja jatkaa kuitenkinm kyyry asenossa jonkin aikaa. Laitan sen rauhoittumaan autoon siksi aikaa kun reenataan.

Kämmillä vauhdista seuraamisia, saadaan viretila innokkaaksi. Liikkeestä maahan meno , on hyvä mutta jäi hiukan harmittamaan koska se on ollut viime aikoina myös loistava. Korjaantu hiukan uusittaessa. Käännökset oikelle sekä vasemmalle kohtuullisia. Luoksetuloa viettinä. Köh...tulee kovaa muttei ota oikeata asentoa millään. Tehdään sitä erikseen. Paikallaan makuussa laitan Kämmin namilla maahan jottei ottaisi kylkiasentoa. Tehdään paikallaan makuuta lyhyellä ajalla mutta monta. Vaihdetaan paikkaa. Palkkaan koiran aina maassa. Kestää sen hienosti että kävelen koiran taakse ja siitä vasta viereen. Sitten tekee yhden kerran niin että ennenkuin mä oon siellä. nousee ja haistelee maata. Höh, ei oo ikinä tehnyt noin. mörisen ja murisen laitan takaisin ja annan olla siellä hetken. Palkaan vasta onnituneesta. Sitten tehdään pari liikkeestä seisomista , mikä oli mielestäni hieno. Sen jälkeen Asta ottaa vielä Zorrolle paikallaan istumista. (aikaisemmin oli paikallaan makuussa Tara) Nyt Miia menee piiloon jonkin sähkökopin taakse ja kun se tulee esiin niin Kämmi haukahtaa sille (<mörkö) mutta pysyy paikoillaan. Lopuksi estehyppy, osaa Kämmi sen jo Nauru 

Sitten otan Devin autosta nähdäkseni mikä on sen olotila. Näyttää normaalilta ja on koko ajan kuulunutkin > lue haukkunut autossa niin että on etupenkille asti joka paikka räkää täynnä. yöks.

Tollo autoon ja Jami ulos. reenaan sille niitä perus juttuja. Sivulle, seuraa,liikkeestä istuminen, liikkeestä maahan. Seiso käskyä ja luoksetuloa narun jatkeen verran. Eteen tuleminen. Meinaa hiukan poikittaa mutta vain suorasta asennosta palkka niin eiköhän se joskus opi. Hymy Näppärä innokas pakkaus.

Kotiin päästyämme Kidi on laitettu häkkiin. Lapset vahtivat sitä silloin kun lähdin. Kidi on maailman onnellisin olento kun tullaan pelastamaan se pahalta häkiltä. Jee, kuinka pieni koira voikaan taipua heiluttamaan häntäänsä koko maaaaailmallle, elämä on sen mielestä ihanaa. Vaikka toista se koetteleekin rankalla kädellä niin siitä huolimatta tuo pieni kaunis koira rakastaa kaikkia ja on ihana elämän iloinen pieni rakas.