Viikko taas vierähtänyt kuin siivillä. Mitään en oo jaksanut kirjoittaa. Kämmin kanssa oltiin maanantina treenaamassa agilityä ja muuten ollaan otettu vaan koti tottista. Tänään oltiin lentokentällä juoksuttamassa koiria niin siellä joutui tottistelemaan aina kun hiihtäjä tuli liian liki. Kämmi kun vetää kilometrin kaarroksia niin useimmat ihmiset kuitenkin pelkäävät isoja koiria jotka juoksevat täyttä vauhtia kohti.

Kämmi on tosi juoni.  Se kun tykkäisi aina syödä Jamin jämät (mitä pieni ei jaksa syödä itse) Olen seurannut sitä nyt tämän viikon aikana ja se yrittää taktikoida Jamin pois ruokakipolta "leikkii" että ketä tulee, joku tulee kohellusta ja kaikki sinkoo eteiseen kattomaan. Sillä aikaa Kämmi menee syömään tyynen rauhallisesti. Olen joutunut vahtimaan Jamin kippoa nyt koska Kämmi oli jo sen verta lihonnut että valjaista jouduin pidentämään vatsahihnaa...Kissat on tosi ärsyttäviä , ne taas käy kesken syönninkin "peittämässä" Jamin ruokaa koska se on niiden mielestä pahaa...Muut koirat pistelevät sen verta nopeesti ruokansa jottei siihen muut osingoille ehdi.

Kidillä on todella pitkä pinna tuon pennun kanssa. Komentaa se sitä tarpeen vaatiessa mutta antaa sen kuitenkin retuuttaa itseään loputtomiin...Tässä video siitä, kuva on huono laatuinen mutta muistakaa äänet päälle, huomatkaa nälkäinen Kämmi odottaa vieressä ruokaa eikä välitä pienistä:

http://s91.photobucket.com/albums/k293/eskogberg/?action=view¤t=kidijajami062.flv

Tässä toinen video jossa jo Kidikin ymmärtää antaa Jamille kyytiä ja Jami suojautuu tuolin alle....

http://s91.photobucket.com/albums/k293/eskogberg/?action=view&current=kidijajami063.flv

Huomenna mennää pikku koirien kanssa lenkille Rajamäelle ehkä saan sielläkin kuvattua jotain...