Vaikka astutukseen onkin vielä aikaa niin parempi olla ajoissa liikkeellä....

Sulhasen omistaja tuli tänään katsomaan Kidiä, mitä tykkää siitä. Kyllä Kidi sille "tyypille" kelpaa, mie olin ihan innoissani koska sulhanen on miullekkin todella mieleinen. Onhan tuo kuitenkin sopusuhtainen ja kaunis narttu. Vaikkei tuo edellisen näyttely tuomari siitä tykännytkään. Eikä tietenkään ihan täydellinen , mutta onko sellaista olemassakaan.

Arvostan todella paljon uroksen omistajia jotka katsovat kelle uroksensa antavat käyttöön. Ikäviä yllätyksiä voi toki tulla jälkeen päin mutten oikein arvosta sellaista joka antaa uroksensa kelle tahansa nartulle , viis terveydestä tai luonteesta. Toki Kidillä sikäli kaikki on avoinna että katsotaan vielä kesäkuussa ne terveys tutkimukset. Eli kuvaukset lonkat,kyynäret ja polvet tutkitaan. ja tarttiko vielä olla uusi silmä peilaus ,en nyt muista onko se vanha vai "nou".... Toivotaan kuitenkin parasta... ja tietenkin pelätään pahinta. Mutta jos kaikki menee hyvin niin syksyn juoksusta  (n. 6kk päästä) se pääsee sulhon luo...

Sarilla oli mukana se collie uros pentu Topi ja sheltti nartun pentu Pepita...Jami tykkäsi riehua Topin kanssa, sai saman kokoisen vastuksen. Kämmin mielestä noi kakarat oli ihan outoja...yäks, ne riehui ja oli muutenkin epämieluisia. Kämmi kattoi niitä alentuvasti ja yritti kysellä josko mami jo mentäisiin kun hällä ei ollut mitään tekemistä...seistä tönöttää nyt tunti paikoillaan höh, tyhmä lenkki.