Maanantai alkoi jälki-treeneillä.

Tein ihan kohtuullisen matkan Kämmille eli about 500m ...se otti taas upeesti janan..tein janan poikkeuksellisesti vasemmalle (kun huomasin että poljen usein sen oikealle) no koira lähti janalle hyvin oli nyt jopa innoissaan kun löysi niitä keppejä ,otti suuhun ja toi niitä mulle, palkka ja jatkettiin eteenpäin...kolmas keppi oli laitettu liian liki terävää kulmaa (10m päässä) . paskaks meni, Kämmillä vauhtia 100 lasissa ja mä päästin hetkeksi liinasta irti (unohdin sen fagin kulman) ja Kämmi oikas , yrittäen pokkana jatkaa siellä jäljen ajoa...mä otin sen takas ja nostettiin yhdessä se keppi...no muu jälki olikin sitten  hyvää  työskenteli reippaasti ja jos miettii miten kuiva ja risukkoinen se paikkapaikoin oli...siis nosti upeasti 5 keppiä ja vain yksi meni oikeesti oman mokan takia mönkään....

 

Tänään oltiin työporukan kanssa Forssan urheiluopistolla (Eerikkälässä) ja soudettiin  kanootilla pitkin järveä...tuli selkä hiukan kipeeksi kun löytyi vissiin sellaisia lihaksia joita ei ollut olemassa-oloa vähään aikaan huomattu...meil oli TYKY/TYHY päivä siellä. Aamiainen oli ihan hyvä mutta koska bussi oli tunnin myöhässä aamulla hakiessaan meitä niin jouduttiin kauhealla kiireellä se aamupala syömään kun luento kutsui jo... siitä johtuen tuli ruoka liian aikaisin oli viel maha täynnä, joten ruoka maistui kaameelle kun sen puol-väkisin söi (ei ollut vielä nälkä)

ja no..kukaan ei mistään tiennyt missä/miten/milloin niin koko päivä lähes kaaottinen mutta KIVA ..

 

Sitten mulla oli sähköpostissa yllätys kun tulin kotiin...Hasun Sanna oli laittanut linnuista  että tahtois ne (on siis myynnissä)  ihanaa niille on uus koti.Kun  (vien ne sinne 3 viikon pääastä) Viiru ja Pesonen ei jätä niitä rauhaan niin pakko luopua niistä ja kun tää olkkari on tosi pieni noiden isolle häkille...kiva että sa ne luotettavaan kotiin (harmittaa että Tipi ja Lulu meni jo eri kotiin ) Mutta kun oon niitä jo 2kk myynyt eikä kukaan ollut kiinnostunut aikaisemmin ..... niin oli pakko myydä erikseen niitä.

 

nyt nukkumaan aamulla herätys taas klo 04.50