Joo aamusella oli hiukan tukalat paikat koirien kanssa lenkillä ,että ehtiikö kotiin vai. No onneksi ehdin mutta töihin ei sitten meinannut ehtiä kun veskissä istuinCool. No töihin päästyäni suoraan vessaan ja sieltä soitin sitten pomolle jotta jos mie täältä pois pääsen niin suuntaan kotiin. sen verta tuskan hiki päällä ja vatsa kipiä. Tän päivän sitten saikulla (aamupäivä meni nukkuessa) mutta nyt jo alkaa tuntumaan siltä että elämä voittaa. Huomenna tarkoitus mennä töihin, osa syynä tietty se että on myös treenit huomenna nu-pun kentällä (pk-tottis)

Mietin edelleen jotta voisko vaihtaa vielä 9kk koiralle nimeä (hmmm kidistä en siis oikein tykkää nimenä = se tuli jotenkin pakosta silloin kun ajatteli että nimessä pitäis olla di tavu koska koira oli silloin Stidi mutta kun mun kieli ei taipunut huutamaan koiraa nopesti monta kertaa peräkkäin oli nimen vaihto pakko ja reakoi kuitenkin siihen di tavuun jo. Muuten hyvä/parempi nimi oli pienellä. Mietin nyt jos vaihtaisin sen  Kide (mutta kun Riikan mali on Kide mutta toisaalta haittaako tuo mitään onhan Kaijallakin Kidi ja se on uros siksikö nimi häiritsee tulee aina mielen uros koira tuosta nimestä) Toisaalta jos liittäis nimeen vaan sen S kirjaimen ja se oliskin Skidi ja huuto käskynä käyttäis edelleen sitä samaa vanhaa Kidiä...No joo ehkä annan olla. rakkaalla lapsella nyt kuitenkin on jo monta nimeä, usein se on Kippana... Hei olisko Kipa hyvä Nauru mut siin ei oo sitä di tavua eli käynee lempi nimestä niinkuin Kippana.

No saikulla kun olen ja heräsinkin jo ennen puolta päivää päikkäreiltä niin ehdin opetella pelaamista, no en mie pelannut vaan koirat: Tässä Kidin tyylinäyte

Ja pienikin pääsi oppimaan ja todellakin tuo pentu (ja Kidi osaavat nenän käytön kun ruuasta on kyse) Jamin näyttö suoraan pelin päälle jotta löytää oikean:

Kämmikin kokeili (voih miten tylsää) se veti viereen levyksi ja koetti siitä nuuhkiä. Ei tainnut oikein lihapullat juuri nyt kiinnostaa...