Käytiin tänään kennelliiton hallilla treeneissä. kaikilla muilla oli menoa joten me saatiin vikaksi tunniksi halli ihan omaan käyttöön (luksusta) Ensin minä otin Kämmillä hiukan seuraamista (Lefa videoi mutten sitä julkaise) siis aivan uskomattoman tylsä ohjaaja "ihan liian" rauhallinen jotta ´voisikaan saada Kämmiä innostumaan (no olihan se kyllä ihan intona:)  Kuvattiin samalla...Seuraaminen hyvää, käännökset surkeita,Liikkeestä istuminen hyvä ja maahan menoa treenattiin ihan erikseen. Luoksetulo hyvä ( vauhdikas)

Devil oli hiukan liian innokas (huomaa että se on viettänyt taukoa) Itse liikkeet sillä on kohtuullisia nytkin. Mutta epätarkkuutta normaalia enemmän, sählää käännökset ja vinkuu....Kun Lefa otti maahan menoa (niin että itse istui koira ensin sähläsi sitten innostui jujusta tekemään pyydettyä) tuokse tulo erinomainen

Siirryimme kuvaamaan Kidia joka oli todellakin hämillään hallista. Meinasi mennä nenä maassa läpi koko hallin...korvat katosivat kokonaan.

Kuvauksen viimeinen tähti pieni muttei kuitenkaan hiljaisin. Hämillään hänkin hallista, lihapullat ei kelpaa (nuolee vain) ei syö,haaste sinänsä koulutuksen kannalta. Leikkii kyllä onneksi leluilla ja taistelutahtoa tuntuu löytyvän...yritämme saada Jami hiukan leikkimään pallon kanssa jolloinka innostuu hiukan eikä ole ylirauhallinen (ei se kotonakaan ole enää rauhallinen vaan villi kakara)

halli treenien jälkeen menimme Lukin kentän lähelle juoksuttamaan koiria ja kaikki olivat innoissaan jopa jamikin juoksi ja yritti tehdä devilin kanssa tuttavuutta. Huomatkaa pienen Jamin vauhti ja into.

Sitten tutustutaan jooko....

Seuraavassa kuvassa oikein yritimme laittaa paikoilleen koirat jotta mahtuvat samaan kuvaan .  Pienillä on hiukan toi tottis kesken, Kidi seisoo ja Jami ei pysy ollenkaan paikoillaan ;o) vielä....