Käytiinpä harjoittelemassa poikien kanssa mätsärissä esiintymistä.

Nina lupautui mukaan esittämään sekä Iisin että sen veljen Jäbän. Molemmat saivat punaisen nauhan ja näyttivät melko kiltisti itseään tai siis kaikki kolme poikaa. Sijoituksia ei tällä kertaa tullut. Velho rupesi jo hiukan punaisten kehässä väsymään ja olisi mielummin tehnyt jotain muuta kuin esiintynyt, yritti haastaa kaikki koiria kehän laidalla leikkiin. Ninalla melkoinen tehtävä koska Iisi oli heti Velhon takana ja mie syötin Velholle namia ja kehuin  jotta jaksaisi esiintyä loppuun asti.

 

Petra ja Kämmi olivat samaan aikaan junior handler kehässä ja kun saavuimme paikalle neiti tuumasi viileän rauhallisesti että VOITETTIIN ...vähän niinkuin että mitä muuta olisi voinut odottaakaan... tässä parista kuva : 

1276795245_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Niin ja edellisenä perjantaina oltiin nu-pun epävirallisessa agility kisassa jossa saimme melkoisella juoksuradalla 0-tuloksen jolla sijoituimme Kämmin kanssa 2 palkintopallille. Nyt olemme cup kokonaispisteissä toisena ja se aiheuttaa paineita perjantain finaali rataa ajatellen ;)  no ei vaan ;D mutta joka tapauksessa olemme kolmen parhaan joukossa. katsotaan mitä huominen tuo tullessaan (viimeinen cup on siis 18.6)