Saatiin peruutus paikka jälkikisoihin ja pakkohan se oli ottaa vastaan vaikka Kämmärihän oli alunpitäen ilmoitettu 3 agility starttiin. Mutta koska belkkareilla vaaditaan se avo-koulari muotovalion arvoon niin yritettävä on... Jos ei tule koularia ei ole mitään järkeä haalia niitä sertejäkään ja juosta "typerissä" näytelmissä ;p  no joo onhan näyttelyt ihan OK juttu jos koira on pärjätäkseen..

Tällä kertaa päätimme kokeilla miten kämmi menee Lefan kanssa koska se ottaa liikaa paineita siitä kun minä jännitän kisoissa.

Maasto ensin: janalla jäi haistelemaan maata ja Lefa lähtee viereen ja lähetttää uudelleen ja koira jatkaa työskentelyä mutta janan loputtua kääntyy takajäljelle. Tuomari huutaa "takaisin janalle" ja siitä koira lähtee hyvin oikeaan suuntaan. Porskuttaa menemään kovaa vauhtia ja löytää kaikki 6 keppiä niin nopeasti että tuomari ja sihteeri on sinä aikana lähettänyt vasta numerolla 10 lähteneen kilpailijan janalle ;) ...janalta pisteet siis 14 ja jäljeltä kaikki kepit = 130pistettä.

Esineruutu täys osuma koira sinkasee takalinjalle ja kääntyy oikealle, nappaa esineen ja se oli siinä = täydet 30 pistettä.

Maastosta siis hyvät 174 pistettä. Tiedän Kämmin olevan tässä HYVÄ kunhan tekee loppuun asti töitä. Janan tiedetään olevan sen heikko kohta...siispä jana reeniä lisää....

Arvonnassa mahdollisimman huono numero 9 siis odotusta ja odotusta... Osa koirista keskeytti ja viimeiseen pariin tottikseen tulikin kolme koiraa. Kämmi joutui siis paikkamakuuseen ekaksi. Joka sujui "erinomaisen" arvoisesti.

Tottis lähti käyntiin ihan hienosti seuraaminen oli hyvää ja lupaavaa mutta sitten ns J kohdalla koira rupesi jätättämään ja passivoitui lähes täysin...tekee kaikki hitaasti. Sekä istuminen että maahanmeno puutteellisia koska oli hitaita, vaikka teki ne. Noudot sitten, tasamaa nouto Kämmi roikottaa kapulaa juur ja juur suussa ja pysy suussa kuulemma "yhdellä" hampaalla = puutteellinen. Estehyppyn kiertää ottaa kapulan ja hyppää niin että jalat osuvat esteeseen ja pudottaa kapulan suustaan, tulee Lefan eteen ilman kapulaa. No Lefa hakee itse kapulan (<- puutteellinen) ja jatkaa A:n noudolle joka sujui "erinomaisesti". Eteen koira ei lähde ollenkaan :(

Tottiksessa pisteitä 58  ja koularti jää tälläkin kertaa saamatta !