Hei

Mä en ikinä voita mistään mitään....

Nyt tuli lemmimessuilta iloista postia. Kun Kidi oli siellä näyttelyssä niin otin osaa muutamaan arvontaan ja unelmalemmikit posti myynnistä olen voittanut jonkun tuote paketin ;o)  tulee lähiaikoina postissa kotiin. En tiedä viel mitä. JEEE....varmaan leluja ja puruluita ...

Otin myös johonkin koulutuspaikan juttuun osaa eli jos voittasin vaikka koulutuksen koiratanssi kurssille ....no varmaankin turha toivoa sentään kahta voittoa samoilta messuilta.

 

maanantaina maneesilla. Molemmat koirat treenasi. Kidi pysyi hallinnassa ja suoritti mallikkaasti pientä rataa. Tosin ei osaa odottaa ja kontaktit toki viel hakusessa (lätkällä) pomppaa pois takajalta aina kun kipittää siihen vauhdilla. Mut sitä vartenhan me treenataan että oppii. Enkä pidä mitään kiirettä tuon kanssa.

Kämmi teki ekan radan hienosti. Toka missä oli kouluttaja katsomassa (Jaana) alkoi jo hiukan kuumuta. Räkyttää taas ja napsii mua mennessään(ei osumia mutta yrittää kuitenkin) ...Onkohan viel kipee vai kuumuuko vaan niin paljon kun oli hiukka vaikee kohta eikä osaa viel niit. Siis kovaa putkelta ja samantien takaa kierto ,seuraava edestä kierto ja puomille..Ottaarenkaan jo ekana esteenä jos mie linjalla (näkyvyys minuun läpi renkaan) mutta jos itse sivussa niin hyppii läpi tai kiertää...Kokematon kun on noissa jutuissa .Muuten hienosti pujotteli ja irtos helppoihin kohtiin.