Kevään ensimmäinen jälki on nyt korkattu.

Kämmi lähti janalta varmasti mutta esimmäisen 50 m jälkeen alkoi varmistelemaan paljon. Löysi kepit ja tarjosi koko ajan maahan menoa ilmaisuna + keppi suuhun. Annoin mennä ja palkkasin. Kulmassa meinasi mennä ryteikköön mutta jäi tarkistamaan kun pysähdyin. Löysi jäljen, mutta ennen 5 keppiä alkoi haahuilemaan. Löysi 5 kepin mutta heti sen jälkeen meni viistoon väärään suuntaan (eli tässä kohtaa olisi eksynyt) mutta Lefa huomautti että älä päästä sinne (Devin jälki siellä suunnassa muttei ihan lähellä) = pysähdyin ja Kämmi etsi uudelleen jäljen. Löysi vikan (6) kepin ja palkkasin reilusti nakeilla. Ihan hyvä ekaksi jäljeksi talven jälkeen.

Devin seuraavaksi. Löysi janalta hienosti jäljen. jatkoi matkaa omaan tyyliinsä varmistaen koko ajan, eli poukkoili puolelta toiselle . Mutta yllätys oli se ettei sillä ollut vauhti 100:ssa vaan ihan kohtuullinen. Terävän kulman oikasi vaikka muut menivät hyvin. Sitä pitää treenata varmaan "nameilla" ettei oikase..... kakki kepit nosti. Lopussa palkkana ilta ruoka.

Kivaa kun on kevät....otetaan uusiksi vielä pyhina, esine ruudun kera.

Meidän kääntöpaikalla tottista. Kämmi innokas ja virkeä. nopeat maahan menot. Hitaat istumiset. ja seisominen ok....luoksetulo erinomainen, vauhtia saisi olla lisää. Mutta en ruvennut sitä lisäämään kun oli asfaltti alla.... Kontakti erinomainen eikä ottanut Lefasta ja Devistä häiriötä. Ei lenkkeilijöistä eikä pikku terrierristä joka meni ohi...