Suvilta  tuli haaste bloggaajien kuvaketjuun  

1. Avaa neljäs kansio, jossa säilytät valokuviasi.

2. Valitse neljäs kuva kansiossa ja julkaise se blogissasi.

3. Selitä kuva.

4. Haasta neljä bloggaajaa tekemään sama.

Tässä Kidi kirmaa loppukesästä/syksyllä ekoilla shelttilenkeillä Veikkolassa.

haastan Saijan, Sirpan , Hannan ja Tiinan laittaman kuva näytille....

 

ja sitten tän iltaisiin treeneihin. Jami pääsi tutustumaan samalla maneesiin ja ihmisiin kun otettiin esteitä esille ja se näytti parhaat puolensa siellä, oli mallikelpoinen pieni sheltti poika. Sitten treenasi Kidi ja sen kaikki esteet on vielä niin hakusessa mutta osaa se jotakin, silti koko ajan on mielessä Tiinan Luka ja sen poikki mennyt jalka Itku....uskallankohan mä ottaa agilityä noilla pienillä ollenkaan tai jos kuitenkin antaisi niiden ainakin ensin kasvaa "ihan" luustoltaan kunnolla. No Kidi ottaa kyllä melko rauhallisesti este kerrallaan ja A:ta emme ole vielä edes ottaneet harjoitteluun. Jos jatkamme agilityä niin otamme sitä joskus hamassa tulevaisuudessa.

Kämmillä yritän saada sitä irtoomaan eteen ilman mua ja se kuumuu, kun olen takana....sen mielestä se ei saa ohjeita jotta vois mennä ja suorittaa....kuumuu niin että huutaa radalla...yöks....

Ostin muuten tänään lisenssin jotta Kämmi pääsee tänä vuonna kisaamaan mun kanssani (koira ei siis tartte lisenssiä vaan ohjaaja)  

Ja jami poika sai uudet valjaat (tai palstalta ne löysin mutta ihan uuden veroiset ne on ja aikas käheet.... jokke pallas valjaat Y malliset.....Tahtois kidille vielä samanlaiset vaalean punaiset (huom Kämmillä on tollaiset mustat jälki valjaina)