No kyllähän tuo pentu nyt on laittanut meidät ihan ahkeraan treenaamaan. torstaina sillä oli agilityä ja kivasti menee. Uskaltaa mennä jo esteet ja on ihan intona. Enhän minä nyt sitä vielä oikeesti hyppyytä enkä muuta. Menee niin että rima on maassa ja vaan siivekkeiden välistä koira menee, pujottelee 6 keppiä ja no puomi on kyllä ihan kokonainen ja sen menisi sen aika kovaakin jos päästäisin. Opetellaan samalla hallintaa. Odottaa ei osaa mutta kyllä se namia täpäkästi seuraa = viis äiskästä....lihapullat on hyviä.

 

Perjantaina on mentävä kentälle kun Asta tuo häkin päällisen. Otetaan tottista mie Kidillä ja Lefa Kämmillä. Sitten sain idean agilityn harrastaja ryhmässä oli vain 3 koiraa. Mä menin sinne sit vetäsee pari kertaa sen radan. Kivan radan oli Sanna ja Mari suunnitelleet. Melko sujuvaa rataa mutta pieniä kikkauksia ei siis ihan sellainen mist koira olis voinu vaan mennä muttei liian vaikeakaan. Oli mahdollisuus valkata väärin koiralla monessa kohtaa mutta Kämmi ottaa ohjauksen nätisti "jos" sitä siis ohjaa. En meinannut osata enää...Ekana tein radan niin että kaksi estettä ja mitä tekee ohjaaja antaa koiran kirmata kamalan kaarroksen ennenkuin hiffaa et oliskohan sitä syytä kertoa koiral mihin ollaan menossa. Kun ohjasin niin meni kivasti. Happi vaan loppu ekan radan jälkeen (otettava piippua) ja sit uusiks meni kivasti kun ohjasin . Viel paremminki olis voinu mennä mutta kun ei ohjaaja jaksa viel juosta ni hyvä noin. Hitsin astma (jos tää nyt sitä on) ...No oon kuitenkin aika hyväl mallilla nyt ku sain sitä kortisoonia ...ei läheskään aina hengästy.

 

Lauantai aamuna viesti treenit. Meni ekan hyvin ja sit tokal juksul mun luota pois ei lähe ei...Kämmi toppas ku seinään (näytti niinko ei tietäis mitä pitäis tehdä) ei haluu lähtee ekana...tehtiin niin et sai _vaan_ kattoa kun Köpi lähti mut ei pääsy ite meneen ollenkaan. Sitten vasta kun Köpi oli tullu takas niin uuden lähetyksen jälkeen pääs Kämmi viel kerran matkaan. Meni nyt siis  pisteelle C ja sielt takas pisteeseen A ja ihan ok taas ku pääsi Köpin vanassa menee (siis juoksevat ihan yksin toinen lähetetään vasta ku eka on kiinni) Ei tiedä mitä pitäis tehdä...Matkat on n 600-700m kokonaisuudeltaan ja ne on pidempiäkin juossu, harmittaa. Tekee tän aina kun on vaihteleva maasto siis ylä- ja alamäkiä, tasasessa maastossa juoksee hyvin.

Kidin kanssa otin kentällä tottista. Vinkee pentu ja tekee makeesti kun on niin sähäkkä. Saalisti hanskaa ja patukkaa niin vimmatusti . Sillä on into niin piukeena et pitäis saada helposti vietikäs tottis jos en sit pilaa sitä millään lailla. :o) 

 Mutta hitsi ...se kusee ja paskoo autoon  :o(  jouduin ottaa takakontin maton pesuun kun haisee niin kuselle...nyt oli viel kakkikin siel ku hätä oli iskenyt kesken odotuksen. Siis ei se odotus kun oltiin viesti metsässä vaan kun Patra juoksi muutaman kerran Suskin ja Henkan väliä. n. 5min.

 

Tarttee ensi viikolla mennä ostaa pikkuiselle loimi Saijan liikkeeseen sellainen kuin miun oma takkikin on (tai sit punainen niinko rinsessoilla kuuluu olla) mut vast torstaina tai perjantaina miten ehtii....Vai uskallanko ostaa kun en tiedä onko loimi nyt liian iso jos otan sellaisen loimen että mahtuis aikuisenakin...hmnnn ...kahtellaan tahtois kuitenkin mut ei oo kyl monia varaa ostaa eli pitäiskö nyt ommella ja kun tietää minkä kokoinen aikuisena on ni sit ostaa se hienous...Miettii mitä tekee...köyhän ku on laskettava joka penni. Tai miten niin köyhä mul nyt vaan on suurien tulojen lisäksi vielä suuremmat menot :o(