No niin on tämäkin vuosi koulaisilla ohi....

Meidän Riku sai amiksesta sit nipihn napin nää kurssit tältä vuodelta käytyä (vain yks koe jäi suorittamatta) Toivottavasti nyt kun kesäkuussa tulee 18v mittariin niin järkeäkin kasvaisi hiukan ....

 

No Noora sitten toi hiukan valoa pilven sisään saaden peruskoulun päästötodistukseensa keskiarvoksi 8.2 ..upeeta Noora.On se omena kuitenkin aika kauas puusta pudonnut :o) (huom äitiinsä ei ainakaan ole tullut)

 

Sitten loisti Patrik (pääsi 3:luokalta) saaden suurimman osan todistukseensa erinomaisia ja saaden myös omalta luokaltaan ainoana "hymypatsaan" kyllä oli poika ujona ja punaisena näyttämöllä hakemassa patsastaan.Osasi kyllä olla oikein ylpeä siitä ja piti kovasti esillä sitä...Äiti itki "onnesta" siellä katsomossa...no tiiättehän te mut ,nyyhkii nyt vaikka katsois kauniita ja rohkeita =onneksi en katso sitä ohjelmaa.

 

Ja pienin "äidin" oma pikku rinsessa Petra (2:luokalta pääsi) ja lähes hyviä todistukseensa kerännyt . Kolme oli tyydyttävää mutta minkäs teet kun ne mittaukset ja oikeinkirjoitus on hiukan vaikeita viel tokaluokkalaiselle :o)

Olen minä äitinä kuitenkin ylpeä kaikista omista "pikku-lapsosistani" yrittävät parhaansa kukin omien resurssiensa mukaan. Vielä niistä kunnon kansalaisia tulee .Omilla vahvuuksillaan pärjäävät tässä mailmassa.

 

ja mitä treenaamieen tulee niin siitä lisää myöhemmin ...ollaan siis treenailtu kyllä viikolla mutta kun ei oo ehtiny kirjoittaa ja nyt sitten oli tärkeämpää :o)

Eilen kokeiltiin jopa pitkästä aikaa agilityä kun olin kouluttamassa , osaa se Kämmi vielä sitäkin vaikka syksyllä Purinalla on viimeksi käynyt agilityä treenaamassa...

Illalla menen toko treenihin koska ne kisat häämöttää....viikon kuluttua ouluun kisaamaan tottelevaisuutta , jeeeeee jännittää jo nyt....

Ellu