Ajattelin äsken että kuinka suuri onni meitä eläimien omistajia on kohdannut. Ei ole vapaa-ajan ongelmia. Nauru

Onni on kun saat pestä lattioita vähintään 3 kertaa viikossa eikä siltikään ole siistiä koskaan. Lakaiset lattiaa ja joku roikkuu harjassa kiinni. Peset ison olohuoneen maton ja joku siihen heti seuraavana päivänä oksentaa. Kun tulet töistä on sohva pöydälle unohtunut paperi silputtu lattialle tai sinulta on jäänyt vessan ovi auki ja koko veskin roskis on "vedetty" olkkarin lattialle käytettyine "naisten" tarvikkeineen päivineen. Puhumattakaan siitä kuinka ne ulkoiluttavat sinua päivittäin, heti kun silmäsi avaat. Heti kun tulet ruoka tauolle. heti kun pääset töistä ja vielä viimeisillä voimillasi illalla raahaat pienet poloiset ulos ja kylmään maailmaan. Raahaavat sinut myös treenihin monta kertaa viikossa. Kun palvelu viivastyy yksi iso kuono tai tassu käy ilmoittamassa sinulle että nyt vatsa kurnii, murkinaa kippoon eikä jätä sinua rauhaan ennenkuin toive on toteutettu. Levittää mullat kun kissa tiputti kukkaruukun ikkunalta, tai ihan muuten vaan kirmaa pitkin kämppää niin että matot on rullalla.

Sitten luoja on suonut vielä liudan lapsia. Nekin tarvitsevat kyytiä milloin mihinkin. Ruokaa ainakin joskus. Satua pitäisi lukea ja läksyissä auttaa. Vaikka ne tahtovat urheilla, käyvät ne kunnon lenkin (koirien kanssa) sijaan mielummin kuntosalilla. Lenkillekkin eksyvät mutta aikoo kuulemma juosta koko matkan eikä belgi jaksa kuitenkaan. Siivoavat joo oman huoneen jos sattuvat ehtimään mutta alakertaa vain silloin kun erikseen sitä pyydän. 

Joukosta kaikkein laiskimpia ja turhimpia ovat kissat. Ne repivät juuri tapetoidut tapetit rullalle. Kukkaruukut alas ikkunalta. Pöytäliinat saavat kyytiä kun kirmataan koiria karkuun. Leikkii tartzania miun ryijyssä. Peittelee pentu koiran kakat niin että kakka on paperin alapuolella ja liiskana lattiassa. Jos yrität surffailla netissä niin tulevat koko komeudellaan näytön eteen. Niiden pääasiallinen tehtävä tänäpäivänä on kerjätä ruokaa. Tai yrittää livahtaa ovesta juuri kun meinaat saada koirat ovesta ulos ilman että kolme remmiä on solmusssa. Ai niin meinasin unohtaa että lattialle unohtuneet käsineet, pipot ym pehmoiset vaatteet löytynevät kissan vessa-laatikosta koska niiden päälle on huomattavasti kivempi pissiä.

Ja sokerina pohjalla turhaakin turhempi kapistus on TV maksan siitä että se tuossa nurkassa on mutten koskaan ehdi muuta kuin pyyhkiä pölyjä siitä.