Röykässä belgiyhdistyksen testissä tänään Kämmi näytti mistä on pienet tervut tehty :D tuomareina toimivat Bent Söderholm ja Lea Haanpää. Kaksi sen sisarusta oli myös paikalla ja veli Uran sai  pisteet 172 ja sisko Sera pisteet 194 ...aivan huippu oli tuo pieni ja pippurinen haku koira neiti :)

 

Kämmin testi osa-alueittain:

Toimintakyky: +1 kohtuullinen

terävyys: +3 kohtuullinen ilman jäljelle jäävää hyökkäyshalua

puolustushalu: +3 kohtuullinen, hillitty

taisteluhalu: +2 kohtuullinen

hermorakenne +1 hieman rauhaton

tempperamentti: +2 kohtuullisen vilkas

kovuus: +1 hieman pehmeä

luoksepäästävyys: hyväntahtoinen luoksepäästävä avoin

laukauspelottomuus:  +++ laukausvarma

kokonaispisteet: 159

 

Luoksepäästävyys ja taistelu meni niinkuin oli odotettavissa, Kämmi ei Söderholmin kanssa tahtonut taistella patukasta mutta minun kanssa kylläkin ,ei tahtonut luovuttaa patukkaa pois.Mutta toki kävi molempien luona rapsuteltavana ja pusuilla.

Kämmi toimi testissä niin että mietti ensin ja toimi vasta sitten ...kelkan se antoi tulla melko lähelle ennenkuin alkoi murina yritti muristen saada sen häädettyä mutta taisi haukahtaakin kun ei kerta uskonut,  mielestäni hienosti sitten palautu katsomaan sitä kelkkaa kaarettuaan ensin muutaman pitkän kaarroksen.

Puolustus minun kanssa ...se taisi käväistä miun takana mutta sitten järkkymättä seisoi vieressä ja hääti uhkaa pois vihaisella haukulla.

Siitä sitten haalareiden luo.tulee reippaasti ja pelästyy oikein todella sitä haalaria pomppaa minuun päin ja minä nurin (agility siivekkeiden päälle) hienoa jatketaan matkaa ,oikeasti tynnyri ei tainnut sitten ihan niin paha olla. Toki reakoi mutta takas tullessaan ei käy haalaria edes katsomassa mutta tynnyriä kylläkin haistelee nenullaan.

 Siitä pimeeseen huoneeseen, tässä olisin toivonut että Kämmi olisi tullut luokse nopeammin, seilasi huoneessa kyllä (hyvä) ja välillä sitten kävi kokeilemassa päästetäänkö ovesta jo ulos. tuli kuitenkin oma-aloitteisesti miun luokse, ilman että tarvitsi kutsua.

Seinään kiinni, Kämmi jää tyynen rauhallisesti siihen ja ihmettelee et mitä toi ihminen tekee vasta mietittyään hiukan ja Söderholm on jo metrin päässä Kämmi päättää toimia..sanoo räyh kaksi terävää kertaa ja uhka lopetetaan samantien, rauhoittuu myös koira.

ja sanomattakin selvää ettei se laukauksista mitään välitä  :o)

 

Todellakin olin ihan tyytyväinen Kämmin saamaan arvosteluun se toimi aivan niinkuin arvelinkin sen toimivan ja yllätys yllätys mielestäni ei edes kovinkaan paineistunu testistä...Uhka piilon takaa (minulla narussa) oli sen mielestä vissiin kova juttu koska kun käveltiin sinne mist laukaukset ammutaan niin se Lea Haanpäätä mulkas ja meinas jopa pörähtää mutta unohti aikeensa kun jatkettiin matkaa (siis pieni ääni jopa tuli)....

että näin...huomenna mennään töihin samaiseen kokeeseen :o)