Maananantai otettiin ihan rennosti ja käytiin vain lenkillä lentokentällä. ei jaksanut lähteä treenaamaan. Kämmi juoksutti niin kauan yhtä soittoa Deviliä että molemmilta meni jo aikaa palautua. Vain Kidi palautui nopsaan = nuori tytön hupakko. Jami ei vaivautunut olemaan pöllö ja juoksemaan koko aika mukana , Sen mielestä välillä voi ottaa rennommin ja jolkotella mamin ja iskän kanssa. Kämmi juoksutti Tolloa välillä jopa siinä kiitoradan asfaltilla että siinä taisi mennä Tollon antura rikki. Kotimatkalla huomattiin että se nilkuttaa. Nahka rullalla anturassa (tai se pinta rikki) Nyt joutunee lenkkeilemään tassu tossussa. saas nähdä antaako olla. Aikaisemminkin sillä on anturat menneet rikki kovassa lumessa, siis pellolla kun hangen pinta on jäässä....Silloin ei pystynyt pitämään poika tossua.

tiistaina oli Jaakon koulutus taas (vika kerta)

On se vaan niin ihana kouluttaja tuo Jaakko. Siis osaa kertoa nätisti mitä teit tyhmästi jottei koira mennyt ja kuitenkin löytää jotain hyvääkin siitä siun radasta jottei ohjaaja masennu ihan täysin vaan jaksaa kuitenkin yrittää vaikkei ihan onnistuisikaan. Nimittäin mä oon näis uusis jutuis tosi huono ;( siis ehkä jotenkin jo hahmotan osan jutuista (siis jaakotukset, niistämiset vekit ja sylkkärit ym ym ) mut sen kaiken siirtäminen siihen rataan on jo astetta haasteellisempi ja ainakin niiden suunnitteleminen mukaan, kun helpommalla pääsisi vain ohjaamalla niinkoin ennenkin mutta miksi kävisi koulutuksessa jos ei ottaisi uutta oppia vastaan ja yrittäisi opetella niitä. Siis radan suunnitteluunkin menee tuhottomasti aikaa kun ei Kämmin kanssa oo viel otettu noin vaikeita juttuja mitä nyt Jaakon koulutuksessa ja Miul itel ei oo sitä vahvaa tunnetta miten osaan kertoa ja viedä koiraa seuraavalle esteelle. siis niinko Gerin kanssa oli että tiesin tarkkaan miten se koira toimii... iloinen asia oli/on että Kämmi on alkanut kääntymään pienemmillä vekeillä (ei kurvaa isoja kaarroksia ) mutta kuumuu mulle vielä kun ei saa ohjeita riittävän nopsaan... Joo yritetään oppia. Valitettavasti koirat oppii niiin paljon nopeemmin uusia juttuja.

Tilasin Ginin Merviltä toko hypyn meille. metalli kehikko ja taittuu kasaan vaikka mukaan autoon kun lähtee treenaamaan. Niiden kotisivuilta voi käydä vaklaa jos kiinnostaa.

Nyt menee Pikkiksen (ja sen venäjän vinttari ja cirneco) kanssa lenkille, se on moro....lisäyksenä vielä että käveltiin viel 45min lenkki ja nyt nukkumaan