Kun kentällä ei ollutkaan tottiksia (kisa) vaan olivat menneet metsään ensimmäisenä niin mekin suuntasimme sinne. Tosin aivan eri metsään. Oli kyllä vielä hiukan lunta paikka paikoin muttemme välittäneet. Löytyi sulia kohtia riittävästi ja eipä ehkä haitannut vaikka välillä olikin ohut kerros.

Otettiin ekaksi esineruutu. Tällä kertaa Tollo ekana, kun se ain joutuu odottaan autossa. Meni 2 ekaa tosi hyvin, iloinen haku ja nopea tuonti (no joo työskenteli siis innokkaasti) kolmanteen piti lähteä niin taas hiukan tökki. Onneksi kuitenkin rauhottui ja jatkoi hienosti viimeisenkin tuonnin. Aikaa en muistanut ottaa mutta uskon että oli alle 4 minuutin kuitenkin.

Kämmi oli tällä kertaa kakatettu ennen esineruutuun tuontia Nolostunut Lähti hyvin ekaksi mutta sitten etsi laiskasti (kun on niin valetiine) kaksi esinettä kuitenkin tuli suht ripeesti mutta taas kolmas tökki....siellä oli vielä pallo ja kännykkä (hajustuu huonosti) se meni kännykän yli monesti ja päätin että Lefa käy sen sille näyttämässä. Silloin heräs "ahaa" tonkin voi tuoda Yllättynyt ....Leikittiin kännykän noutoa vielä esineruudun ulkopuolella jotta sai siitä tuonnista palkkaa.

Lähettiin yhtaikaa jäljelle. Eri kohdistä mutta kyllä se hiukan Kämmiä häiritsi mihin Tollo meni. Nosti janalta hajun hyvin (siis missä meni ) mutta jälleen takajäljelle (hmnnn miten saan sen opetettua) tarttee vissiin tehdä jana toistoja pelkästään seuraavalla kerralla. Eka,toka ja kolmas keppi löytyi hyvin mutta rupes hiukan pureskeleen sitä kolmatta. Eka ja toka kulma myös hyvin mutta kolmannesta kulmasta ohi ja vaikka kuinka tarkisti niin ei meinannut löytyä (tuntui ikuisuudelta odottaa rauhallisesti) löytyi mutta neljännen kepin kohdalta käveli suoraan yli, eikä meinannutkaan pysähtyä. Viides löytyi ongelmitta mutta sitten taas kutosella ongelmia....lähti ihan vika suuntaan. Tosin siellä oli harja-jälki mutten huomannut olisiko johtunut siitä. meni jo kerran upeasti sen ohi välittämättä siitä mitään....Eli aina neljä keppiä onnistuu hyvin mutta ne kaksi...pöh, no taitaa johtua vain pitkästä talvi  tauosta kun kyllä se oikeesti ja "kotona osaa". Cool

 

Tollo meni kuulemma tosi hyvin ja löysi kaikki kepit janalta myös kuin juna jäljen päälle ja oikeeseen suuntaankin, hienoa.

Nyt Lefalla taitaa olla mali-vauva kuume...Heidi onkohan Maya jo astutettu?