En oikein tiedä mitä tuolle pojalle syöttäis jotta sais sen anturat parempaan kuntoon. Se saa öljyä ruuan sekaan, jauhelihaa,raejuustoa ja piimää siis nappuloiden lisäksi. Tällähetkellä kokeilussa on kylmäpuristettua pellava-öljyä. Mutta kun sen anturat on halki jostain koko ajan. Tää on jo vaikka ja kuinka mones kerta tänä kesänä (tais olla myös viime talvi ja syksykin).... Milloin on niin huonossa kunnossa anturat että tarttetaan tossuja jo kävely lenkillä ja milloin riittää että talutetaan hihnassa muutama päivä. Yleensä menee siis useampi päivä ettei voi juoksuttaa joskus jopa viikkoja.

Talvella se rupesi kävelemäänkin todella tönkösti (välillä aivan kuin kyseessä olisi todella vanha koira) ja siihen ollaan otettu nyt muutama hieronta kerta. Sen selkälinja on jo hiukan suoristunut. Nyt opetellaan venyttämään takapäätä. Pitäis saada koira tajuamaan että itse voisi sitä venyttää. Nyt venyttää kyllä etupäätä, muttei ollenkaan takapäätään. Kuvattuhan tuo jo on eikä sieltä puolelta vikaa löytynyt.

Kyllä se varmaan taas tästä kunhan anturan saa kuntoon.

Devil on sitä mieltä että määrää mitä pentu saa tehdä, joskus etenkin jos Devil on väsynyt sen joutuu komentamaan pois muuten murahtelee kaikesta tekemisestä. (siis yrittää määrätä saako Kidi ja Easy leikkiä sisällä) Onneksi ei tee muuta kuin "ääntelee".   Eilen kun kun Easy yritti syödä kenkää niin ensin Lefa kielsi sitä _ei_ ...samaan vetoon tuli Devil istumaan n. 1,5metrin päähän ja katsoi sitä tarkkaan heti kun Easy alkoi jyrsimään kenkää lähestyi murahtamalla. Tämä toistui pari kertaa. Ei lähesty siis kosketus etäisyydelle mutta aina kun huomasi että pentu tekee kiellettyä asiaa niin murahti ja Easy irrotti otteensa kengästä "ilmeellä en mää mitään tehnyt"

Eilen ja tänään on ollut vuorossa siivoamista. Eli koirat saaneet vain pakolliset lenkitykset ja me on vahailtu lattioita. Lomaa, mitä se on ?