Surun murtaman päivän jälkeen saimme Ninalta _ihania_ uutisia. Jotka toivottavasti osaltaan auttavat meitä pääsemään surun yli.

 Nyt voin sen paljastaa teillekkin. Möhköfantti hurmasi meidät aivan kokonaan ja nyt Nina lupasi että se saa muuttaa meille 10.7 Lefan uudeksi harrastus kaveriksi Nauru ....

Ehkä tämä valtava suru ja ikävä muuttuu iloksi kunhan pääsemme rapsuttelemaan "möhköfanttia" ...Ehkä tällä kaikella on jokin tarkoitus mitä emme osaa vielä ajatella.

....Joo osa varmaan jo arvasikin että Möhkö on harmaa tervu uros joka pilkistelikin jo muutamassa kuvassa aikaisemminkin.

1246305397_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Mie olen sen ristinnyt jo Kaapoksi (lasten ohjelmasta: innokas oppimaan on neli vuotias Kaapo) Mutta Lefa ei innostunut nimestä ja loppujen lopuksi jos nimi on enne niin ei kannata hukata niin montaa vuotta. Lenkillä äsken mietimme kaikkia vaihto ehtoja ja niitä nimi ehdotuksia saa laittaa tulemaan... Meillä raksuttaa vielä tyhjää...Luca ja Bingo on käynyt mielessä muttei kumpikaan ole vielä kolahtanut kunnolla (Lefa tykkäsi itse Bingosta = eikös se ole niinkuin voitto tai täys osuma siinä mummojen pelissä) Tosin tiedä sitten sitä sopiiko se isolle urokselle. Itse toivoisin nimen liittyvän jotenkin siihen onnen tunteeseen minkä oma möhköfantti omistajalleen antaa,  saa olla ruotsin kielinen muttei kuitenkaan vaikea lausua = lapsetkin osaisi sen.

Kiitos kaikille ihanille ihmisille jotka olette laittaneet suru valitteluita. Ihanaa huomata että ihmiset oikeasti välittävät ja antavat näin edes pienen lohdun meille. Näinhän se on että vanhan koiran (tai ihmesen) kuolema ei tunnu ikinä niin pahalta (se on kuitenkin luonnollinen asia) mutta kun pienen pieni poika koira joka vasta opettelee tätä mailmaa  (ja niinkoin minä päivällä itkin tyhmää asiaa = Jami vasta opetteli olemaan iso poika ja koipea nostelemaan) Eihän sen aika vielä voinut millään olla. Kopsaan tähän Saijan (jamin velin toinen omistaja) laittaman runon mikä kuvastaa niin hyvin tätä asiaa.

"Koskaan ei tiedä,
onko aikaa paljon vai vähän.
Yhtäkkiä vain huomaa,
se päättyi tähän.
Kun sammui sydän läheisen,
on aika surun hiljaisen."