maanantaina maneesilla. Mirka kouluttamassa, tuli meidän kyydillä sinne kun ajelee vasta autokoulua. Kivaa matkustaa ja jutella mukavia koirista = niistä kun jaksais jutella vaikka koko päivän.

Rata oli helpohko (yks kiireinen kohta) onneksi.On meillä sen verran ollu taukoa että hyvä kun saatiin onnistumiasia jotta innostus taas tulis. Ensin oli Kidin treeni ja de "ujosteli" ekana putkea (tekee niin aina ekalla kerralla) kun meni sinne  niin sen jälkeen ei suuria ongelmia =lue se pikkuinen ei viel osaa...opetellaan kaikkia yksittäin ja rauhassa. Paikalla istuminen pitäis aloittaa...

Asta kyseli siihen SM toko ryhmään mut kun en saa mistään tietoa missäpäin suomea se pidetään...tahtoisin ryhmään mutta en tahdo utsjoki kevo linjalle ensikesänä toko kisoihin ...Luulen et Kidi vois olla alo luokassa ensikesänä, et jos sen ilmoittais mukaan...   ;o) näppärä pikkukoira.

 

Agility kun oli aiheena tokaksi treenattiin Kämmi (vuoro on pidempi) ja saatiin sitten Sulo varjoksi esteille tuli perässä kun ohjasin Kämmiä. En viitsinyt keskeyttää....eihän Kämmi silleen välitä. Mut se vaan meni rataa ja Sulo perässä. ..hyvin meni siihen nähden etttä ohjaaja jumissa ja koira virkeenä ja innokkaana...Sen kanssa on vaan kiva tokoilla maneesissa . Pitäiskö ilmottaa maneesi kisoihin tokoon kun kämmi on siellä virkeä ja reipas..

 

keskiviikkona tottista molemmilla mut jatkan myöhemmin nyt vien koirat ulos ja nukkumatti tulee vaik yritän pitää silmät auki...huomen astma tutkimus ja elokuva ja nukuttaa jo....tarttis viel suihkuun ja koirat ulos