Hullu koira ihminen änkee lauantai aamuna klo 9.00 koiransa autoon ja ajaa epävirallisiin kisoihin treenaamaan..´ja vielä palaa kotiin 18.00 jälkeen (siitä lisää alempana)

Lägi hallilla on kerran kuussa epä-viralliset halli cup kisat joihin menimme kokeilemaan miten Kämmi toimii (tai ohjaaja) taas tauon jälkeen. No joo treeneissä olemme käyneet muttei siis kisoissa kohta lähes 16 kk ...Menihän Juuli Kämmin kanssa sen yhden kisan mutta minä olen taukoillut noin kauan huh..ilmankos oonkin ihan pihalla kisa ohjauksesta kun treeneissä ei näe sitä mitenkä menee taso.... No arvata saattoi ettei sieltä mitään nollaa tuu, kaksi vierhettä eli tulos 10 kepeiltä sisään meno ihan oma moka vein sen huolimattomasti, ja no virheet sitten harmittaa sik**a kun on ite jotain typerää mokannut...Sitten Kämmin moka...joo käskyist huolimatta se ei mennyt vierasta rengasta ekalla vaan tuli ohi....ja ihan varmana oli käsky ajallaan....Muutenkin ihan haparoiva rata (tai minust tuntu) kun se on niin pieni halli ja esteet lähellä toisiaan. Onneksi ei tullut hylkyä....mutta hidas...se kun on niin kiltti...ei auta kun vaan opettaa se kulkemaan miun edessä jotta saadaan vauhtia siihen ;o) siis tiedän että Kämmillä olis potentiaalia mennä kovempaa mutta kun se on niin kiltti et odottaa mammaa ...aika varmaan jotain 47,jotain ja rata ei todellakaan ollut pitkä (toki se toi lisää aikaa kun meni renkaan ohi ja palautin sen sieltä uudelleen renkaalle) ,no joo 10 sekkaa tais mennä voittaja grotsku Marlo virheettömällä radalla nopeemmin. ja Kämmi tuli 5:nneksi tolla tuloksella ;o)

 

ja kun tää koiraharrastus on tuonut lisää vastuuta (este vastaava hi-hassa)  niin kokoonnuttiin Sarin luokse Lohjalle kisojen jälkeen. Suunniteltiin ja puhuttiin koirista ja taas suunniteltiin ja vein välil koiria niin taisin olla siellä varmaan neljä tuntia (luulen niin ) ihme ettei  Sarin mies jo hermostunut ja heittänyt mua pihalle ...No kun on toinen saman lainen joka tykkää puhua koirista ja jaakailee päätöksissä niin oiva pari meistä tulee. Jaksi on meidän lisäksi estevastaavan tehtävissä mutta kun ei saatu kolmen päiviä natsaamaan niin se saa sit hoitaa ton rakentamisen ja korjaamisen ;o) vitsi, vitsi....