Kuvat Anita Piros

 

 

Lahden ryhmänayttelyyn oli kyllä ilmoitettu Kämmi myös mutta ei sitä kehdannut puolittaisessa turkissa sinne viedä. Joten Kidi matkasi Sarin kanssa Lahteen ja me jäätiin kotiin. Olipa todellakin outoa kun talossa oli hiljaista ja rauhallista. Kämmi vain nukkui ja muutaman kerran vaivautui jahtaamaan kissoja. Tästä opimme että tyhmyys tiivistyy jengissä. outoa todellakin kun pieni ei ollut vieressä yöllä ja iso jalkopäädyssä. 

No Kidin arvosteluun, narttu pentuja oli 12 ja ei se niin hyvin mennyt että sijoittumaan olisi päässyt mutta hyvän arvostelun se kuitenkin sai. Tuomarilla oli tiukat arvostelut koska eri:ä jakoi harvakseltaan. Pennuthan ei nyt "virallista" arvostelua saa mutta sanallinen kuitenkin.

Olivat myös mitanneet sen kehässä ja saaneet huikeat 34cm nyt kun 8kk on täynnä.

Tuomarina toimi Jaana Hartus

>>>Mittasuhteiltaan oikea nuori narttu, joka vielä kesken kehityksen. Ilmeikäs pää, vielä pyöreyttä kallossa. kuono voi täytelöityä. Ikäisekseen varsin hyvä runko. Kepeät liikkeet mutta vielä kapeat. kaunis väri.<<<

 

...Ja mikä tärkeintä Kidi osasi esiintyä kauniisti. Harjoitellessa taas tarjosi sitä istumista mutta kehässä seisoi. Hyvä Kidi ja kiitos Sarille Kidin hoidosta ja näyttämisestä (Kidi meni sarille jo lauantai iltana) ja mikä hauskinta sillä alkoi juuri juoksu edellisenä päivänä, joten oli Sarin pojat hiukan tuumineet että minkä "ihanan" nartun tänne toit ;)

Kotona me juoksutettiin Devil ja Kämmi sorakuopilla ja sain jopa aikaiseksi hiukan maahan menoa treenattua Kämmille...kahden koiran kanssa kun noi lenkit tuppaavat menemään remmien selvittelyyn, mitähän sitten kun kaksi pientä ipanaa juoksee ja puree Kämmiä kintuista ;o) ylemmäs kun ei saa hampaillaan osumia.

Saatiin Anitalta taas uusia kuvia eikä meikä meinaa pysyä nahoissaan  <3  ihana pentu...