No niin Saija on tehnyt meille _todella_ ihanan kuvan tänne blogin otsikkoon meidän laumasta ja sitten mie tyhmä en vaan osaa sitä laittaa tänne....Oon opetellut koko päivän. Enkä tule puista lankkua viisaammaksi. Tyhmä mikä tyhmä. Saan kuvan kyllä kokeilu pohjaan mutten saa siitä kuin ihan pikki riikkisen en siis yhtä isoa kuin leijonan kuva ...Mutta se on niin hieno että ihan väreet kulki pitkin selkä piitä (tiettekö sellaiset hyvän olon)...tuli todellakin kiva olo kun joku viitsii ilahduttaa tuollaisella yllätyksellä. Hymy Super kiitos saijalle.

Huomen on maneesi treenit eikä ehdi sitä laittelee eikä pähkäilee (oon kokeillut 100 ja yksi vaihtaria, millään ei isonnu) Opettelee mahdollisesti tiistaina lisää.

 

Tänään oltiin treenaamassa päivällä. (siksi en illaksi enään jaksanut/ehtinyt) ja kun tuntuu tyhmältä olla Kidin kanssa ryhmässä kun se ei vielä osaa ei ilman häiriötä niin on aika turha vielä lähteä kokeilemaan häiriössä. kämmillä siis juoksu jatkuu siksi se ei mennyt hi-han treenihin (tosin pidin sen kanssa lopuksi pienet treenit =kun urokset oli treenannut) hiukan ohjattua noutoa, liikkeestä seisomista ja maahan menoa. Ohjattu oli ihan hyvä kunhan olin ensin muistuttanut mikä juttu tää on....Seisomiseen otin pallon taakse palkaksi ja miusta se oli hyvä, vapautus sitten pallolle. samoin istuminen ja erikseen maahan menoa. eteen lähetys tökkii edelleen....Joskus menee, joskus ei....ei hyvä.

Jamille otin pelkkää kontaksista palkkaamista ja luoksetuloa. Kyllä se on viisas pieni mies. tekee sata lasissa sen minkä osaa. Kidillä on menossa jokin juoksun  jälkeinen masennut jotenka sen kouluttaminen vaatii luovaa mielikuvitusta. se on ihan niinkuin mä _onks pakko jos ei taho_  eli emme ota mitään vaikeeta eikä uusia juttuja nyt. junnaa paikoillaan mutta minkäs teet, nartut on oikukkaita.

 Huomenna pääsee ennen maneesia katsomaan pieniä sheltti lapsosia = ihan niinko niit ei olis kotonakin. joo kakkaa saat siivota vaikka osa tuleekin ulos mutta pieni mies syö ja pa***o