Elikkäs aloitan ikävistä uutisista. Geri tippui tänään taas suoriltaan . Soitin heti skutin klinikalle niin ottivat verikokeen siitä saman tien. veren sokeri lähes heti kohtauksen jälkeen 2,8 . Ohjeet on nyt silleen eli jos kohtauksia useasta ruokinnasta huolimatta alkaa tulemaan usein vaihtoehtona ei jää kuin nukutus iki-uneen... Koska me emme halua lähteä leikkelemään sitä. haimassa kasvain ja sitten on ne etä pesäkkeet. Ei mielestäni ole sen kivun arvoista ja kun koira kuitenkin on ollut kärttynen jo useamman vuoden (tutkittu ja mietitty mistä kipeä)

 

Jami ja sen veli Ando (joka on bi-merle)

 

Sitten pentuihin, iki ihanaan ja hurjaan haukkujaan  Jami poikaan joka astuu naisia jo 11viikkoisena. Se tunnistaa nimensä eli sitä on jo käytetty kasvattajan luona (koska ilmoitimme sen heti osto päätöksen jälkeen heille ) Tänään se siis huomasi kuinka todella hyvälle Kidi haisee roikkui sen takapuolessa kaksin tassuin ja nylkytti kun Kidi makasi. Hurja poika luulin ettei noin pienet tajua mitään.

Käytiin lenkillä aamulla niin että Jami oli miun takin sisällä. Olihan hurjan kylmää. Poika ei osaa vielä kulkea hihnassa. Mutta päivälenkillä sitten päästin sen kirmaamaan mukana vapaana, hyvin tuli perässä.

Jami  

ja sen veli Ando

Käytiin myös tänään töiden jälkeen oltiin kanssa tuol metsässä lenkillä jolloin pari tyyppiä ihasteli että "mikä pieni sulla on siellä mukana" onneksi ei tunkeneet lääppimään eikä koiria tullut vastaan ollenkaan. Olin ihan ressissä koko päivän kun mun piti mennä kouluttamaan maneesille kolme ryhmää (agility) ja sain jutut valmiiksi ja ajoin Veikkolaan niin kas kummaa Jaksi oli laittanut "väärän" päivän muistutukseen eli hänkin oli kouluttamassa siellä. No tietty into piukeena painuin kotiin koska pentu oli ihan yksin ja sitten miulla särki myös päätä....

lapset ja pennut....