Mailman mestaruudet ratkottiin agilityn saralla viikonloppuna, mutta niitä en sen enempää kommentoi koska en paikalla ollutkaan.

Perjantai lähti avonin kutsuilla ja tulihan sieltä jotain tilattuakin. naama värkki nyt vaan vaatis enempi kuin kukkaro kestää. (yritystä kuitenkin on...) no joo se siitä.

Lauantai meni Lukin talkoissa kenttää kunnostettiin jotta saadaan se tasaiseksi ja siistiksi. Siellä vierähti 10-16 väli ja kiiresti sieltä ruokkimaan lapsia eikä siinä sitten paljoa ehtinyt muuta. Korkkasin Kämmin kanssa kenttää just ennen lähtöä (se oli yksin mukana koska en luota vielä niin paljoa Kidin tottelevaisuuteen kun paikalla häärii kaivinkone) Lapset hoitivat Kidin ulkoilutuksen.

 

Aamusta kävin Lohjalla hakemassa yhdeltä tyypiltä naudan maksaa (3kg) jotta saadaan koulutus namia. Luulin että oli paloja mutta olikin jauhettua maksaa. No keitin sen ja käytinkin (tarttee vaan saada vinkkejä miten se maksa levy tehtiin uuniin tai maksa pullia).

Sitten mentiin hiukan treenaamaan match show:hun...Kidi kävelikin alkuun nätisti ja sai punaisen nauhan. Mutta jatkossa tippui pois kun en oikein saanut sitä uudelleen kävelemään nätisti. Mutta ei haittaa saatiin sitä mitä haettiin eli harjoitusta ja tuomari joka oli "virallinen" näyttely tuomari kehui pöydällä että onpas lupaavan oloinen pentu.

Petra vei Kämmin lapsi-koira kehään ja sielläkin jaettiin sin-pun nauha  ja ne saivat punaisen nauhan ja voittivat sen luokan :o) oli serti ruusukkeita jossa oli tarralätkä päällä ja pallon sai Petra palkinnoksi , itse valikoi.Olipa tyttö onnellinen koko rahan edestä koska sillä oli vielä kaveri katsomassa tapahtumaa.

Tokoa....klo 18 oltiin sovittu treenit kentälle Lefa otti Kämmin tottiksen koska menevät seuraavaan pk kisaan tottikseen. Mie otin Kidillä. Paikallaan olo oli hyvä, osasi ottaa rauhallisesti jo noin puoli minuuttia varmaan (olin edessä palkkaamassa paikalla olosta). Hienoa pennulta. Molemmilla koirilla otin hyppyä ja molemmat meni sen kauniisti  ja ripeästi (vaan pelkkää esteen yli menoa.) Kämmillä viimeisenä otin vielä seiso ja siirryin sen viereen lopettamaan istu käskyyn.

Käytiin alakentällä ja otin puomin ja kepit yhden kerran Kidillä.

Sitten olikin aika kouluttaa arkitokoa 19-20 menikin muita opastaessa, onneksi oli koiria vain 7 joten kerettiin ottaa luoksepäästävyyttä, kontaktia, kontakti liikkeessä, ja luoksetuloa.

 

Kämmi kävi vielä illalla Devin kanssa hiukan juoksemassa lentokentällä mutta muuten painuttiin kotiin (kaaoksen keskelle) lapset taas muutaman tunnin keskenään niin saat raivata koko huushollin että löytyy kaikki.. Sitten juorusin  Astan kanssa puhelimessa 1,5h ja koulutettiin koiria (nyt nukuttaa kello on jo 23.04, öitä)