Maanantaina omat maneesi treenit molemmilla koirilla. jaa mitä me otettiin. Hanna kouluttamassa eli mentiin hyppy-hyppy- putki-hyppy-hyppy putki oli kulmassa missä ei puu-aukko näy yhtään , mutta kyllä ne koiruudet sen kivasti löysivät. Toki ekal kerralla Kidiä joutu auttamaan. vauhti oli aika hidas liekö hiukan muistanut sitä viime kertaista karvoista nappaamista , pöh mutta tosin onneksi suostui kuitenkin tekemään töitä. No pennuilla on aikas lyhkänen toi treeni aika ettei siin paljoa ehdi, toisaalta taas en myöskään tahdo vielä kauhiasti ottaakaan. Ihan pieniä pätkiä ja esteitä erikseen =odotetaan rauhassa että penneli kasvaa = keväällä sitten. Odottaminen esteen takana jo hiukan parempi ja sitä edelleen treenataan ykkös asiana ;o) muuta ehditään sitten isompanakin. Tokoon pitäisi panostaa enemmän mutta niinkuin nyt tällaisessa myräkässä mitään kukaan tahtois tokota. En mää ainakaan , vaik niin kentäl piti tänään mennä.

Kämmin treeni meni hienosti, osaa se eikä kuumunu niin paljoa kuin edellisellä kerralla koska tehtiin asioita joita se osaa ja tietää mitä mä silt haluun.Takaa leikkauskin sujui kuin rasvattu kun annoin sille tilaa hyvin (jäin siis jälkeen oikeesti koirasta)  Kuumuu vain silloin kun ei tiedä eikä ohjeet oo tarpeeksi selkeitä ja ajoissa . Pitäis saada meno niin varmaksi että alkuvuodesta (ei tarkota tammikuuta viel) vois mennä sen kanssa kisaamaan. Pakko ostaaa se lisenssi ensi vuodelle ;o) jotta sais sen ykkösistä pois ennenkuin Kidi sinne saapuu ....tosin Kidi on kisa-ikäinen vasta 4.11-09 eli luultavammin mennään vasta -10 alussa kisaamaan tai siis tietenkin sitten kun koira on valmis mutta....no katotaan miten yhteis työ rupee sujuumaan vai tartteeko mun antaa se Petran ohjaukseen Kidi kun rakakstaa lapsia yli kaiken ;o) miun kanssa kyl nukkuu ja hakee turvaa mut Petraa se rakastaa, sillä onkin hyvä tatzi koiriin ollut aina ja ehkä ne jollain tavalla onkin hyvin samal tasolla (lapsia molemmat)

Tiistaina olin kouluttamassa muita maneesilla mutta pakko sanoa että olin siihen ihan liian väsy kun oli edellisenä iltana ollut omat treenit ja yö-unet jäi jo silloin vähiin. Saati sitten tiistaina kun olin siel maneesil yli 22 niin pääsin nukkumaan vasta 23.30

Keskiviikkona olikin sitten kaupassa ravaamista ja leipomista (taas nukkumaan 23.30), Torstaina lasten kutsut kun Petra täytti 9v ja vihdoin perjantaina sain ihan vaan olla (lukuunottamatta sitä että oltiin tunnin metsälenkillä koirien kanssa (mutta eihän se rasita,siellä kun on niin kivaa) Lauantaina sitten oli sukulaiset juhlimassa, kuvia on kamerassa mutten nyt just jaksa etsiä johtoa millä sais ne koneelle (per***leen Noora = syyllinen aina kun johto on kateissa)

 

Laitan yhden kuvan mikä on tosin tänään myräkässä otettu mutta siitä näkee hiukan Kidin karvojen kasvua (profiili)  muuten pimee kuva ja huuruiset koirat (oikeesti vaikkei kuvasta näe)

2088248.jpg

Häntäkin on pikkuisella jo pöyheä.....

 

 

Nyt nukkumaan ,öitä