Kuinkas nyt niin kiire on ollut ettei ole yhtään ehtinyt kirjoittaa.

Kuinka paljon mie ehtisin kehua kuinka hienosti meillä lenkit ym muut sujuu noiden kolmen koplan kanssa. No nyt sitten tarttee pyörtää sanat. No joo ehkä ne nyt vieläkin kävelis kauniisti mutta kun nuita tyttöjä ei VOI enää pitää samassa tilassa hetkeäkään...Niin se vaan sai äkkikäännöksen asia. Kämmillä oli juoksu ja muutama viikko juoksun jälkeen se alkoi "vaatia" johtajan paikkaa. seisoi tönössä Gerin niskan päällä ja kun Geri ei aikonut millään luovuttaa paikkaansa vaan murisi ja pörisi joka paikassa (hiukan epäreilustikkin) niin noin 3 päivän välein Kämmillä repes ja se röykytti Gerin ....Alkuun ajattelin että kyllä se siitä = koirat irroitettiin ja eristettiin kunnes tilanne rauhoittui ja pullistelu loppui. No tilanne rauhoittui, taas pari päivää ja sama nujakointi alkoi...koko ajan vain pahemmin ja pahemmin...eli lopulta Kämmi oli jo ihan tappo meiningillä Gerin kurkussa kiinni ja mitä tekee meidän vanhus ....se vaan makaa selällään ja murisee =Kämmi sen sijaan tikkaa kurkusta kovemmin ja kovemmin otettaan....No joo erotetiin ne lopullisesti. _piste_ ....Missään vaiheessa ei kummaltakaan tullut pisaraakaan verta eli ajattelin että ei ole pintanaarmuja pahempia juttuja kunnes Gerin niska paisui ja paisui...kökkö....6.3 Skutin klinikalle aika ja sinne tutkimuksiin...Haava avattiin ja laitettiin treeni sieltä haavojen läpi...no se siitä treenistä kun Geri repi sen seuraavana aamuna pois .saatiin kuitenkin ne haavat pidettyä auki 3 vrk suihkuttelun avulla mutta ei se siitä miksikään muuttunut.3 viikkoa myöhemmin käytiin hakemassa tupla antibiootit ja otettiin samalla muitakin kokeita koska koira joka on aina ollut ylipainoinen laihtui n4kg sressin seurauksena (alkuvuoteen nähden) no joo  taas yritettiin niitä hitsin tapletteja saada kurkkuun = se kyllä onki ne vaikka maksamakkaran sisältä johonkin hampaan koloon ja paras piilottelu oli kun ½h myöhemmin räki tapletin jostain lattialle....taas lääkekuuri loppui eikä toivottavaa tulosta ollut ....nyt 9.4 taas lääkäriin. paise /mätä oli jo koteloitunut ja jouduttiin leikkaamaan koko paise auki ja kaapimaan/kaivamaan se ulos..Nyt haava onkin jo n 5-7cm pitkä ja jälleen lääkkeitä napaan ja suihkuttelua...2 viikon päästä tikkien poisto ja kontrolli ...Nyt toivotaan parasta.

 

Ja sitten iloisempiin asioihin. Miekä on taas pakotettu treenaamaan  :o) ensin puhuin Tarjan kanssa että yritämme jälkikisoissa startata .(päivää en kerro) ja sen jälkeen Asta alkoi houkuttelemaan että lähden Hiiden-haukkujen toko-SM joukkueeseen mukaan (muuten ei seura saa joukkuetta kasaan ollenkaan ja kun kukaan muu ei ole niin hullu että lähtis Ouluun asti kisoihin) no joo ...mitäpä sitä ei tässä rakkaassa harrastuksessa tekisi...kisaaminen/treenaaminen on kivaa ja niin lupauduin mukaan vaikkei me nyt oikeasti oltukkaan suunniteltu toko uraa meille....Eihän ne oikeasti alokas luokan liikkeet vaikeita ole (paitsi se hyppy mitä on treenattu n. 10 kertaa) eli ei kun treenaamaan....nyt olen sitten korkannut kevään treenit kaikilta osin eli jälkeä on poljettu ja tottista treenattu 3kertaa viikkoon (muualla kuin kotona) Yritän nyt sitten aktiivisemmin kertoilla treenien kulkua...Eilen oltiin kirkonkylän nurmi kentällä. Seuraaminen oli innokasta, käännöksiä vasemmalle treenatiin ja samoin täyskäännös väljääntyy liikaa..hihna käyttöön ja keskitytään siihen että käännöksissä pysyy paikka. liikkeestä istuminen on kunnossa mutta edelleen maahanmeno liikkeestä kangertelee erikseen otettuna ripeä mutta liikkeenä kestää turhan kauan ja koira ottaa sivuttais asennon...eli otan sitä erikseen ,asiaa hankaloittaa se etten saa siihen ripeyttä pallon kanssa palkaten ainoastaan namilla. Mutta koska koiralla ei voi namia käyttää (tai yritän kaikin puolin itse opetella siitä pois) koska taas vietti kestää paremmin seuraamis liikkeessä kun namit on kotosalla ja narupallo käytössä...eli siis jos otan namit käyttöön niin kiinnostus treenata loppuu kun on mielestään saanut tarpeeksi lihapullaa......

Eteenlähetys per*****tä koira unohtaa mihin se pallo vietiin ja kiemurtelee ....eikä mene maahan. Tartten tähän liikkeeseen kiireesti apu-ohjaajan...Viime syksynä koiralla oli vauhtia hurjasti ja eteni suoraan mutta talven aikana on kaikki unohtunut...Noudot olen saanut pidettyä kohtuullisina =ote kapulaan ei ole tiukka mutta tuo sen eteen ja pitääkin sen aikaa että annan käskyn = muttei sovi kupata käskyn kanssa silloin voi pudota kapula = ei siis vielä hyvä mutta jo kuitenkin parempi.Ai niin liikkeestä seisominen alkaa olla kunnossa.Luoksetulo on pitemmällä matkalla hyvä mutta jos on lyhyt matka (10askelta) niin tosi hidas, sitä treenaamme nopeammaksi.Paikallaan makuu on varma liike mutta koira ottaa siinäkin poikittais asennon mutten ole viitsinyt siihen puuttua ollenkaan kun kerta siellä on ja pysyy... No treenit jatkuu viikottain vieraissa paikoissa eli tuon (toko) joukkueen kanssa treenataan kimpassa kerran viikkoon ja aina eri osoitteessa ja sitten muut treenit siihen päälle.