Pentu on nyt sitten ristytty KIDI:ksi  Petra kyllä edelleen käyttää sanaa skidi (se kun on aikas pieni) no ei se haittaa kun menee samaan kastiin kun kidi eli siis koira reakoi siihen DI loppuun. Nimi olis voinut olla ihan mikä tahansa ja se reakoi jos siinä on DI tavu =testasimme ...No joo olishan se oppinut ihan kokonaan uudenkin mutta eikös sitä mennä sieltä mistä aita on matalin , opeteltavaa riittää taatusti molemmin puolin :o)  muutenkin.

Kotiutunut on siis hyvin ,osaa kulkea myös rappuset ylös ...mitä ei mielellään meidän isot koirat tee. Tosin ekakerta kun tuli ylös perässä kun minä menin suihkuun niin siinä kävi silleen että odotti tuolla puolen välin tasanteella eikä uskaltanut kävellä alas. Mutta rohkaisi mielensä seuraavalla kerralla eikä tuottanut ongelmia tulla alaskaan...

Eilen oltiin metsälenkillä taas , ja kyllähän se pienikin pinkoo näppärästi...mitä se on sitten kun tulee isoksi. Vielä olivat hihnassa koska tahdon luoksetuloon ekaksi varmuutta ennekuin lasken irti.

Tänään ollaan vaan oltu ja käyty pissatus lenkkejä neljä kertaa jo välillä hoksaa että voihan tänne uloskin tehdä jotain...kyllä se siitä :o)  tosin toki tulee sisäänkin (nyt ollut tuolla häkissä pari viimeistä kertaa kakki...osottaakohan se mieltään ettei vaan häkkiin laiteta ...no ei siel ookkaan ollu kun Kämmi joka menee sinne jos ei muualle mahdu nukkumaan, onhan se luukku kuitenkin auki ja Kämmi tietää että siel on ihan kivaa ....Tarttee vissiin laittaa tuo pentu sinne syömään että tottuu siihen (joskus on kuitenkin pakko koiraa häkissä pitää)

nyt ollaan muuten siirrytty sitten turvotettuun ruokaan ja lihaa ja piimää sekaan :o) nyt vaan seurataan sitten kasvua ettei saa liikaa ....siis polvien ja jalkojen asentoja ......Ei taida olla niin yleistä tuo kasvuhäröt kuin isoilla koirilla mutta tietty seurataan..

me ollaan myös opeteltu leikkaan kynsiä (ei ollut paljon) mutta ihan vaan naps naps.....hienosti meni...Mato lääkitys annettu axilur 3 päivänä peräkkäin ja sitten lahopää kun muistais tilata sen rokotuksen ensiviikolle :o)

 

Kävin tänään kampaajalla vetäsee tukan lyhyeksi tai ainakin melkein :o) oli meinaan pakko saada jotain sille tehtyä....