Tiistaina oli mein oma agility reeni. Kämmi alkaa olla melko "hyvin irtoova" tuntui että kyllä se vaan kohta osaa. Tosin ohjaajalta meinaa palaa käämi kun tuo tyttö huutaa radalla niin kovaa että tuntuu ettei se kuule eikä keskity.

Mentiin silleen yks kohta että Kämmi irtoo pussiin, siitä putkee ja puomille. Ottaa namin ja mie ootan sitä esteen takana. Siis niin etten mie tuu sieltä pussin takaa sitä viemään millekkään esteelle.

Toisella radalla vauhdista tiukkaa käännöstä, välistä vetoja. Ei meinaa alkuun kuunnella vaikka suhisen saadakseni huomion. Siis vauhtia ja intoa riittää.

Keskiviikkona tokoilemaan. Omalle kentälle mikä on tosi kökkö. Siel ei oikeesti ohjaaja pääse edes kävelemään. Otettiin perus juttuja, taas niitä samoja ;( Menee kohtuullisest. Ei hyvin mutta Kämmillä on vissiin samaa mieltä tosta hi-han kentästä kuin minä.

Keskiviikkona käveltiin kahteen otteeseen pitempi lenkki ja helvata.... Huomasin että kämmi pudottaa ihan sikana karvaa. Takajalkojen pitkät lihaksen kohdat on jo melko kaljut. Tietenkin koska mä oon ilmoittanut sen näyttelyyn. ostin kyllä biotiiniä mutta liekö se ehtii mitenkään auttaa. Näyttely kun on jo/vasta 8.8....