Missäs se meidän kevät luuraa. Eilen pojat avas kevät kauden ja grillas kuistilla ja sitten aamulla meinasin pyörtyä kun lähdin koirien kans ulos. Lunta , mitä v*?%¤*a meidän piti lähteä aamulla heti jälki polkemaan kun päivällä on mummun synttärit....kiva,kiva ei pääse jäljelle (mielestäni koira oppii vaan katsomaan lumessa  jälkiä kun jäljestetään lumella ,ei itse tehtävää= haistaa sitä maasta tulevaa hajua. sanokaa vaan mielipiteenne = tämä on minun ja ymmärrän että on ne jotka suuntaa pelastus puolelle ihan eri asia)  

ja mites sit ne mummun synttärit. Matkaa on kuitenkin n 50km ja mulla kesä renkaat alla autossa. tekis melkein mieli sanoa ruma sana ja kovaa :( kevät oli jo niin pitkällä että odotti ennemminkin että vettä sataa ja puut rupee vihertää.

Eilen oltiin kentällä treenaamassa (ja torstaina lentokentällä) ja Kämmi oli innokkaampi kuin mitä on ollut. Seisomista kävelystä ja juoksusta harjoiteltiin. liikkkeestä istumista, ja käännöksistä tiiviitä ja teräviä. toko hyppy myös meni hyvin ei oo tarvinnut nyt antaa sille mitään apuja vaan hyppää käskyllä ja seisoo mutta vielä saattaa siirrellä niitä etutassuja kun lähden kävelemään kohti, siihen joutuu puuttuumaan. Eteenlähetys tuo mulle harmaita hiuksia. Miten mä saan sen tajuumaan sen jutun...joo menee jos mä vien lelun sinne niin et näkee muttei tajuu jos lelu viedään näkemättä....koko käsky on niinkoin hepreaa (mielestäni meni aikaisemmin paremmin nyt niinkoin olis unohtanut koko jutun = ja ollaan kyllä sitä aina välillä otettu). Auttaiskohan jos menisin kentälle _joka_ ilta ja veisin sinne neidin ilta ruuan (joudun sit viemään pienetkin ulko ruokintaan) . Antakaa vinkkejä....Kun ei noita hiuksia muutenkaan oo liikaa tuol päässä ja jos revin vimosetkin....Ei vaan osaa.....Otin myös muutaman kerran pienen pätkän agility rataa..