Toko treenit alkoi 18.00 onneksi kenttä oli jo varjon peitossa niin pystyi jotain tekemäänkin. Hurjaa helttettä pitänyt koko viikonlopun.

Kämmi oli kuitenkin melko innokas. Luoksepäästävyys ja paikallaan makuu ensin. No kummatkin on niin helppoja Kämmille. Olin piilossa A:n takana 2min. molemmat hyviä siis luokse päästävyydessäkään ei oo ongelmaa. Mutta en saa Kämmiä paikallaan makuuseen kunnon asentoon, ottaa lonkka asennon. Sitten teemana oli nouto. Harjoiteltiin pelkkää pitoa. Sain Astalta muutaman vinkin siihen  ja tehtiin muutamia kertoja niillä ohjeilla niin  Kämmi oikein rupesi tarjoamaan sitä koska oli kivaa...Nyt sitten läksynä oli joka ilta noutokapulan pitoa ennen ilta ruokaa jotta saadaan siltä sekä mälväminen että loppu asennon pito kuntoon. Tuo kyllä nätisti ja pitääkin muttei ihan tokossa vaadittavaa aikaa. Luoksetuloa viettinä Lefa piti kiinni ja mie houkuttelin ja sitten käsky. Hieno ja nopea sekä lisäksi vielä ihan suoraan.

Kidi sitten oli Petran kanssa arkitokossa. Jotenkin se oli aika hienoa katsoa kun Kidi oli niin tohkeissaan että tapitti petraa silmiin ja oli oikein innokas oppilas. Kunhan saadaan Petra koulittua siihen palkkauksen ajoittamiseen ettei mätki nakkia suuhun turhasta.  Niin paljon sopivampi pari kuin Petran ei tartte kumartua antamaan palkkaa, selkä vääränä....

Käytiin juoksuttamassa vielä koiria ennen kotiin paluuta, metsätiellä.

Petra lähtee Vihdin pirtille leirille huomenna aamulla ja ollaan tohinassa pakattu sen kamoja kasaan. Siinä sitten potkaisin jotenkin maton reunaan (ihan kuin olis kynsi jäänyt siihen kiinni) ja h#¤%%¤#¤tto että nyt pikku varvasta jomottaa oikein kunnolla. se on punainen ja turvonnut...uskaltaakohan siihen aamulla laittaa edes kenkää, särkee.