1986941.jpg

Kuvaaja kaikissa kuvissa: Jyrki Kontio

 

1986934.jpg

 

1986949.jpg

 

Vallan iso neiti on jo tullut Kidistä. Kunhan ei ihan niin iso että juoksuja vielä tekisi. Nyt en viitsi sitä herättää ja katsella hampaita mutta viimeksi kun niitä tutkailin niin ala kulmurit oli jo vaihtunut ja ylhäällä nökötti vielä vierekkäin uusi ja vanha kulmuri. Toivottavasti itekseen lähtee pois. Näyttely häämöttää 2.11 menemme Vantaalle ekaan pikku pentujen näytelmään. Ikää silloin on päivää vaille 6kk.

 

Sheltti porukoiden kanssa käytiin metsässä Veikkolassa sunnuntaina hiukan kirmaamassa. Yokotain kasvatti Dea oli mukana ja jos ei tietäis että sillä on hännässä enempi valkoista olisi ehkä vaikea erottaa noita toisistaan (no nyt sillä on kyllä pentukarvaa enempi kun Kidi on jo ruvennut kaunista pitkää karvaa kasvattamaan) ja kuvista huomasin että silläpä taitaa kauliri olla just toisella puolella (= silläkin on samanlainen puolikas kauliri kuin Kidillä)  Mutta siinä kun ne kirmaa tuhatta ja sataa on äkkiä hankala erottaa kumpi on kumpi = toki mää tunnistan mut en ollenkaan ihmettelis vaik sanoisin väärin = on niil niin saman väriset tan merkit ym naamassa.... (kuvat on sieltä sheltti lenkiltä)

 

lauantai meni viesti rataa merkkaamassa ja siellä metsässä monta tuntia saap kulumaan vaikka onkin reitti jo valmiina. Kivahan se oli kun noi koirat sai kirmata vapaana.

 

Nyt alko loma :o) ke,to ja perjantai on syys lomaa. Tää päivä on mennyt ihan siivotessa kotona aamupäivä ja sitten lähdettiin Rikun kanssa (joka sai ekaa kertaa äänioikeuden) ennakko äänestykseen. Postissa olikin YLEN kuvaajat ja nyt mietitään missä ja milloin ne sen näyttää (tänään joku uutinen tai vaalijuttuja) mut se kuvas kun me käytiin  antaa tietoja ja saatiin kortti sähköiseen äänestykseen...Sitten mie luikin äkkiä pakoon (en tiedä pääsinkö kuvaan) mutta Rikulta ne kysyi saako haastatella koska se oli eka nuori joka tuli äänestämään.  :o) Meidän pieni pääsee telkkariin...... 

Treenit on tänään mutta siitä sitten ehkä seuraavalla kerralla....