Loma alkoi meidän sesseillä, odotettu joululoma ainakin agilityn saralla ;o) tottista kahtellaan miten joulukiireiltä ehditään (pöh mikään kiire mulla ois laisuutta tää on) ja tartteehan pienet koirat huilia jos mää en....

No joo asiaan ...

 

kato käynyt agility treenissä kun koiria oli ekassa ryhmässä 4 (pentua) ja toka ryhmä joka on ylisuuri oikeesti siellä olikin 2 koiraa Kämmi ja Roosa...Meinas tulla hätä esteiden pois korjauksen  kanssa mutta onneksi Mikko oli kiltti ja jäi auttamaan meitä.

Kidi meni tosi hienosti, vauhtiakin alkoi löytymään ja intoa (ei siis jänistänyt enää) ja irtosi putkelle ja hypyille kivasti . odotti sekunnin (no joo hiukan kauemmin koska pääsin palkkaamaan siitä muutamia kertoja) Pussia ei tahtonut mennä mutta puomia ,putkia, hyppyjä ja pujoittelua mentiin kivasti jo....ei osaa vielä mutta hurjasti on intoa pienellä opetella nyt taas.

Kämmi kuumui räkytti muttei napsinut mua ...johtuikohan ihan ohjaajan huolimattomasta ohjauksesta , pläh...onneks oli vika kerta tälle vuodelle saa kerätä taas voimia ja intoja (näin myöhäiset vuorot kun ei sovi miulle) ...Kämmi kun on niin pirun tarkka ohjauksessa , kuumuu jollei ohjaa kunnolla = ja miehän oon tunnetusti hiukan lepsu jos ei kukaan kato mitä mä teen ;o) yritän rimaa alittamalla päästä helpommalla.....Ei tuu mitään, tammikuussa otan itteäni niskasta kiinni ja lupaan parantaa tapani, Kämmi kun menee kauniisti kunhan sitä ohjaa ;o)