maanantaina otin pika reenit tossa takapihan nurtsilla. Seuraamista ja noutoa. Seuraamiset meni hyvin mutta kapulan kanssa Kämmi meinas lähteä pitämään "omaa" kivaa. höh ei oo koskaan tehnyt tuota. Tulikohan uus ongelma. Lelulla alkanut tekemään sitä että ottaa oman spurtti kierroksen, liekö oon ottanut siltä liian hätäseen palkan pois kun tahtoo nyt omia sen.

Tiistaina prisman nurmikentällä. Tosin mie olin siin pienellä hiekka kentällä kun jotenkin tykkään reenata siinä.

Otin liikkeet pk-tyyliin ja Kämmi yllätti totaalisesti. Oli erittäin innokas ja pirteä, liekö reilun viikon tauko saanut sen intoutumaan. Vai nälkä :)

Seuraaminen oli sellaista että Kämmi edisti koko ajan ja poikitti miun askeleen tiellä. jep jep en puuttunut koska ennemmin niin kuin laahustaa perässä. Liikkeistä istumiset ja seisomiset napakoita. maahan menossa hiukan liian hidas, otin uusiksi ilman palkkaa siis eka. Eteenlähetys tökki, ei näe palkkaa eikä siis pinkaisen vauhtiin niinkuin kuuluisi. Etsii ja poukkoilee. Lefa kävi näyttämässä eikä siitäkään apua. Isompi palkka oli "kotona". Sain yhden kohtuullisen enkä jäänyt sitten sen jälkeen tahkoomaan.

Kuvat: sm tokosta Miia Heikkinen:

1248229847_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Näin unta viime yönä että olin jälki kisoissa Devin kanssa. Huh tajusin paikan päällä että jälki on 1,5km eksynköhän sinne mettään. No sitten tajuttiin että valjaat ja liina on kotona. Heidi lainas meille omaa liinaansa. eikun matkaan. Odotteluiden jälkeen päästiin siis jäljelle joka lähti kerrostalon vierestä hiekkatielle. Melken jo eksyttiin mutta näin sitten edellisen koirakon ja osasin suunnistaa sinne. Jälki näet kulki kaikilla koirakoilla täsmälleen samaa jälkeä pitkin. Hiekkatieltä se lähti viistosti pellolle jossa oli eka keppikasa. Jep jep, kolme keppiä oli siinä kasassa ja ne oli merkattu kirjaimilla, voi ei. En muistanut mikä oli meidän kirjain, valittavana oli O,P ja G sen jälkeen oli vielä kysymys niinkoin suunnistuksessa, Mutta "koulari"  häämötti koska tiesin kysymyksen. Kunhan vain saisin nyt selville mikä kolmesta oli meidän keppi. Yritin soittaa Lefalle muttei se vastannut. Otin kaikki kolme taskuun ja jatkoin matkaa. Jälki siis jatkui omakoti talojen vierestä jälleen hiekka tiellä, löysin toisen kepin (tai siis koira löysi ;o) ja herätys kello soi.... Devil ja minä oltiin aamulenkillä toooosi väsyneitä oltiinhan jäljestetty juuri pitkä matka /koko yö.....

1248229883_img-d41d8cd98f00b204e9800998e